10.11.17

Hem guanyat un premi!

El passat 17 d'octubre els nens i nenes de la classe dels Dinosaures van anar a recollir el 1r Premi que van rebre plegats pel millor microrelat sobre "La Convivència".

A continuació us expliquen ells mateixos com d'emocionant va ser aquell dia.

El dimarts 17 d’octubre vam anar recollir a les Cotxeres de Sants, el primer premi que ens va donar el diari ARA per un microrelat que vam fer tots junts sota el tema de “La Convivència “.
Vam arribar a les 11 del matí i estàvem molt nerviosos i emocionats, perquè mai ens havien premiat.
Quan vam arribar ens van dir on ens havíem de situar perquè hi havia molts nens i nens, pares i mestres.
Davant teníem un escenari on hi havien dues presentadores força curioses perquè feien gràcia. En primer lloc van pujar a l’escenari diferents membres del jurat com la directora i el director adjunt del
diari Ara.
Finalment van anar cridant als diferents guanyadors/es de totes les categories fins que van parlar de la categoria Maxi .
En aquell moment estàvem molt nerviosos perquè ens tocava a nosaltres… Quan van dir el nom de l’escola Seat, vam pujar un per un a l’escenari on ens van fer entrega del premi: un lot de llibres i una mena de placa on posava el nom de la classe “ Els Dinosaures “ de l’escola Seat. A més a més el representant del mercat de Sants ens va donar dues bosses de caramels que vam repartir per a tota l’escola.
A les 12’30 h vam arribar a l’escola .
Va ser un dia ple d’emocions!!

Classe de 3rB Els Dinosaures.




Els alumnes de 3rB celebren el primer premi rebut.